Gå till innehåll

I 2 IF Karlstad

I 2 IF Karlstad

Triathlon

Nyfiken på triathlon?

Är du intresserad av triathlon? Vill du testa? Vill du veta lite mer?

I 2 IF triathlon hälsar dig hjärtligt välkommen – alla vi som tillsammans utgör I 2 IF har en gång suttit och tänkt att triathlon vore kul att testa - och vi vill gärna att fler tänker så och vågar ta steget från att fundera på det till att testa. Det är så otroligt varierande och stimulerande träning. Oavsett om du helt saknar idrottsbakgrund, är gammal elitsimmare eller tidigare hållit på med korpfotboll eller innebandy på hobbynivå, så skall vi göra vårt bästa för att du skall få en trevlig start i klubben. Vi välkomnar dig precis som du är!

Det sägs att vissa upplever att man måste vara någon slags elit för att köra triathlon – men, med risk för att ta bort lite av myten, det stämmer inte. Visst har vi några medlemmar på elitnivå – men de utgör knappast de stora flertalet av klubbens medlemmar. Vi är en härlig blandning av tjejer och killar i alla åldrar med i högsta grad varierande prestations- och ambitionsnivå. Vissa tränar väldigt lite, några tränar väldigt mycket och de flesta tränar precis lagom för just deras välbefinnande.

Det är en självklarhet – men tål att påpekas – alla är nybörjare när de börjar med en ny idrott.

Så – ta dig till en av våra träningar eller kontakta oss på i2ifkarlstad@hotmail.se. Information om våra träningspass finns här på hemsidan och du kan även få information på vår Facebook-sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där medlemmar planerar spontanpass. Gör gärna ett inlägg om det är något du undrar eller vill ha med dig klubbkompisar när du ska ut och träna.

I2 IF triathlons facebookgrupp

Kommande arrangemang

April - September 2024: I2 cupen

Lördag 7 Sept 2024: I2 IF Backyard Ultra

Träningar

För vuxna

Måndagar 20.00 - 21.15
Simning, Sundsta badhus

Onsdagar 20.00 - 21.15
Simning, Sundsta badhus

Torsdagar 20.00 - 21.00
Löpning, Eva-Lisa Holtz Arena

Lördagar 09.00 - 11.00
Löpning med fika, Olssons café

För ungdomar

Lördagar 16.00 - 17.00
Simning, Sundsta badhus

Söndagar 17.15 - 19.15
Löpning, Eva-Lisa Holtz Arena


Nytt från triathlonförbundet

Sektionen

i2ifkarlstad@hotmail.se

Sektionsledare
Håkan Bylerius
070-291 86 88

Sponsorer